Over HPG Projects

HPG Projects is een industriële dienstverlener waar u op kunt bouwen. Sinds 2014 voeren wij variërende onderhoudswerkzaamheden uit voor de industriële sector.

Of het nu gaat om de inspectie van een staalconstructie, reiniging van een machine of conservering van een installatie: bij HPG bent u aan het juiste adres. 

Bij industriële projecten komt veel kijken. Het vereist betrokkenheid en nauwkeurigheid van alle betrokken partijen, van planning en voorbereiding tot de oplevering en nazorg. Als dit niet zorgvuldig gebeurt resulteert dat vaak in tijd- en geldverlies. 

HPG biedt heldere communicatie en duidelijke afspraken. Dat is de basis om ieder project succesvol af te ronden. Ook dat van u.

Betrouwbare werknemers

HPG werkt samen met payrollbedrijf Flexpedia. Hun motto is “Geen geluk, gewoon goed payrollen” en dat vertaalt zich naar vakbekwame, betrouwbare werknemers die we matchen met uw opdracht. Flexpedia garandeert excellente service en is in bezit van een NEN4400-1, verklaring goed betalingsgedrag en een g-rekening. Zij regelen alle juridische rompslomp, wij borgen de kwaliteit van de werknemers voor elke klus.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op